top of page

S E R V I C E / Β Ε Λ Τ Ι Ω Σ Ε Ι Σ

Κινητήρας, ανάρτηση, φρένα, διαφορικά. Οι βασικοί τομείς βελτιώσεων για όλα τα 4x4. Με πείρα 25+ ετών και αμέτρητες βελτιώσεις σε όλα τα μοντέλα της Land Rover ο Φίλιππος Μητρόπουλος είναι ο πλέον αξιόπιστος επαγγελματίας για να αναλάβει οποιαδήποτε βελτίωση επιθυμείτε για το δικό σας αυτοκίνητο.

  • Κινητήρας:

 

Η αύξηση της ιπποδύναμης του κινητήρα είναι ο διακαής πόθος μιας μεγάλης μερίδας οδηγών. Οι ιδιοκτήτες Land Rover δεν αποτελούν φυσικά εξαίρεση! Οι τρόποι για να επιτευχθεί μια σεβαστή αύξηση ιπποδύναμης είναι πολλοί. Με turbo η χωρίς μπορούμε να πετύχουμε σημαντική διαφορά στην απόδοση του Land Rover σας.

  • Ανάρτηση:

Οι επιλογές εδώ είναι πολλές και εξαρτώνται από τη χρήση για την οποία προορίζει κανείς το όχημά του. Από ένα συμβατικό ψήλωμα για απλές εκδρομές στο βουνό μέχρι extreme ψήλωμα για πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του χαμηλώματος για όσους ενδιαφέρονται για επιδόσεις στην άσφαλτο ή ακόμα και για αισθητικούς λόγους.

  • Φρένα:

Μετά την αύξηση της ιπποδύναμης ενός αυτοκινήτου απαραίτητη βελτίωση είναι τα φρένα για ένα ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα ασφαλές σύνολο.

  • Διαφορικά:

Για μια επιτυχημένη off-road εξόρμηση προυπόθεση αποτελεί το 4x4 να είναι εξοπλισμένο με μπλοκέ ή και με air locker που θα βοηθήσουν το όχημά σας να ‘ξεκολλήσει’ από οποιοδήποτε εμπόδιο.

bottom of page